Нардеп Дерев'янко: Порошенко хоче бути і президентом, і прем’єром, і Генпрокурором, і головою Нацбанку, і коаліцією в одній особі

Саме зараз відбуваються так звані консультації між прем’єром Арсенієм Яценюком   і майбутнім прем'єром Володимиром Гройсманом, які сидять десь у кулуарах і вирішують не те, як вивести країну з прірви, а як поділити портфелі, як розподілити потоки і сфери впливу, написав у своєму Фейсбуці нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

«Ми звертаємось до влади: досить нас дурити і мінятися місцями. Минуло два роки і жодній людині в країні з малого чи середнього бізнесу чи людині з села жити краще не стало. Проте у владі організовуються нові сім"ї — такі як були за Януковича.

Яким би не був уряд, сформований цією Верховною Радою, він не зможе запропонувати країні якісно новий виток розвитку, а лише відтягне час до нових виборів. Ця Верховна Рада та коаліція Порошенка-Яценюка може лише змінити прізвище прем'єра з Яценюка на Гройсмана.

Порошенко хоче бути і Президентом, і Прем"єром, і Генпрокурором, і Головою Нацбанку, і Коаліцією в одній особі», - написав нардеп.

За його словами, партія «Воля»  вважатиме Президента повністю відповідальним за все, що відбувається в країні: високий курс долара, шалену інфляцію у розмірі 60% на рік, мізерні пенсії, повний саботаж щодо реформування правоохоронних органів, судової реформи, тиску на малий та середній бізнес, завалену боротьбу з корупцією, сприяння олігархам тощо.

 

Леся, 12.04.2016 20:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини