Серйозний сигнал для еліт: З Порошенком не хоче працювати навіть його молодший партнер – політолог

Продовжуються консультації із приводу формування коаліції та Кабміну. Начебто, у глухий кут вони зайшли тому, що спікер Володимир Гройсман не погоджується із кандидатурою на пост міністра фінансів. У БПП говорять, що Президент Петро Порошенко навіть пригрозив розпустити Верховну Раду, якщо до 13 квітня не будуть сформовані нова коаліція та урд.

«Навіть не знаю, від чого репутація Петра Порошенка постраждає більше - від того, що він реєстрував на себе компанію в офшорі, чи тому, що з ним не хоче працювати його молодший партнер? Останнє - куди серйозніший сигнал, особливо для еліт. Він говорить про те, що в команді Порошенка управлінська криза, яка набула системного характеру.

А все тому, що можна нагнути людину раз, потім відпустити, потім знову нагнути. Але постійно ходити перед ним, вибачте, раком не зможе навіть його молодший партнер. Принаймні тому, що така поза - не природна для людської фізіології», - написав на своїй сторінці у Фейсбуці політолог родом із Прикарпаття Юрій Палійчук.

Леся, 12.04.2016 17:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини