Пан Кононенко та інші партнери Порошенка вже стали символами корупції - депутат

Вчорашній Антикорупційний форум в Івано-Франківську не був би повноцінним, якщо б ми не назвали корупціонера номер один в Україні – Петра Порошенка. 

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав депутат Івано-Франківської міської ради Володимир Олійник.

«Всім відомо, хто в державі має абсолютний вплив на СБУ, Прокуратуру, суди та інші силові структури. Саме цей «слуга нороду» два роки вже має всі повноваження, щоб займатися боротьбою з корупцією.  Проте замість того, щоб боротися з корупцією, він фактично її очолює. 
Всім відомий скандал з паном Кононенком, який є партнером та подільником Порошенка. Пан Кононенко та інші партнери Порошенка вже стали символами корупції, розкрадання бюджетних коштів, віджиму бізнесів, призначення корупціонерів дрібніших на посади для подальших крадіжок та корупції»,
- написав Олійник.

За його словами, Івано-Франківськ завжди був передовим у державотворчих процесах, тому й було більшістю в залі проголосовано, що корупціонером номер один та олігархом номер один в Україні є – Петро Порошенко.

«Позитивний зворотній зв'язок після цих тез отримав від Руслани Лижичко та Дмитра Добродомова, які сказали, що Президент не має бути виключенням. Тому або нехай припиняє "схеми" і корупцію, або "Рух за очищення" повинен очистити країну від Порошенка», - написав Олійник. 

Леся, 24.02.2016 11:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини