Бойовики обстрілюють військових із «забороненої» мінськими угодами зброї – боєць

Протягом минулої доби і станом на п’яту ранку третього лютого бойовиками здійснено близько 90 обстрілів наших позицій з усіх видів стрілецької озброєння і гранатометів, а також з 82 мм і 120мм мінометів, ЗУ-23-2, ПТУР, "Град-П", великокаліберного снайперського озброєння, ББМ.

Про це у Фейсбуці пише боєць Віталій Клим.

«Вогонь по нашим вівся під Луганським, Зайцеве, Дача, Майорського, Троїцьким, Новгородським, Авдіївкою, шхт. Бутівка, Невельським, в Дослідному, Пісках, під Кам'янкою, Красногорівкою, Первомайським, Мар'їнкою, Широкино, Піщевиком. В останнього населеного пункту відбулося бойове зіткнення. З втратами 2 200х і 1 трьохсотому бойовики відступили. Серед наших 3 300х, легені. 1 трьохсотому серед мирних громадян», - написав Клим.

Незважаючи на відсутність реакції з боку ОБСЄ в адекватній оцінці на ескалацію з боку бойовиків і російських найманців, їм були спрямовані додаткові матеріали про виявлення під Донецьком і Макіївкою нового угрупування танків, інших ББМ, РСЗВ "Град", великокаліберної артилерії і вогнеметів , в т.ч. САУ, в кількості більше 42 одиниць, пише Клим.

Леся, 03.02.2016 07:56



Вибір редакції

Найпопулярніші новини