Прикарпатський Правий сектор заявив про репресії

Діюча влада розпочала політичні репресії щодо «Правого сектора». І якщо режим Президента Петра Порошенка хоче війни з власним народом - то він її отримає.

Про це у рамках брифінгу повідомили представники штабу Івано-Франківського обласного осередку НВР «Правий сектор» - його керівник Віктор Тихенький, т.в.о. керівника громадсько-політичного представництва Роман Масевич, Андрій Подільський.

Відразу після бесіди з журналістами на Вічевому Майдані було проведено мітинг та марш «Волю в’язням режиму».

«Перед присутніми виступили Андрій Подільський, Віктор Тихенький - від ПС, боєць чоти "Карпатської січі" - др. "Свобода" та Голова мисливської організації "Соколи" Олександр Чепура. Виступаючі звернули увагу на необхідності єдності українського народу в боротьбі за УССД, інакше державі загрожує впровадження диктатури режиму "шоколадногокороля", а байдужість народу може допустити повторення історії знищення героїв Крут, річницю памяті яких нині відзначаємо. 
У виступах звернули увагу на відсутність на заході запрошених представників інших організацій, для яких не останньою є тематика маршу. Адже переслідувані режимом не тільки з ПС - за останній час відкрито близько 4000 кримінальних справ проти учасників бойових дій на сході України, ще близько 800 бійців перебувають в місцях обмеження волі, щодо них тривають слідчі дії та судові процеси і не виключенням є військові з Прикарпаття, переслідувані волонтери, зазнають тиску підприємці..." -
повідомляє прес-служба обласного ПС.

Після виступів маршова колона під гасла: “Волю в’язням режиму”, "Слава національній революції", "Яценюка на нари, Авакова до пари" і т.п. вирушила до Меморіального скверу, де взяли участь в поминальній панахиді за героями Крут та помолилися за упокій душі др."Семена".

«Маємо відмітити, що владою, яка відчуває агонію, було вжито максимум заходів для того щоб марш за визволення в’язнів режиму Порошенка був малочисельним, а громада не змогла об'єднатися у єдину силу», - відзначають у прес-службі.

Нагадаємо, правоохоронці оголосили теперішнього і колишнього керівників прикарпатського ПС у розшук у зв’язку із подіями, які відбулися минулого року, а саме: люстрацією Василя Кавацюка.


Леся, 30.01.2016 12:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини