У Росії вщухає ейфорія від Криму

Число прихильників приєднання Криму до Росії різко знижується. У числі причин, експерти називають зростання цін, яке росіяни все частіше пов'язують із ситуацією в Україні і з приєднанням Криму. Жителі РФ відзначають підвищення цін   на продукти. Але найсильніше вони відчули подорожчання комунальних послуг. Останні соціологічні опитування показують, що серед громадян, які роблять покупки і оплачують квитанції, збільшення суми оплати за "комуналку" помітили 83%. Заборгованість за житлово-комунальні послуги вперше перевищила трильйон рублів. Крім цього, росіяни вказали на подорожчання проїзду у громадському транспорті і зазначили, що ціни на бензин не знижуються.

Як пояснюють соціологи, зменшення своїх доходів та збільшення витрат за комунальні платежі, жителі Росії пов’язують перш за все з анексією Криму та з усіма закономірними від цього наслідками. А наслідки є неприємними: це і введення санкцій з боку майже всіх Європейських країн та США, обвал рубля, зменшення заробітних плат, ізоляція та втрата іміджу Росії на міжнародній арені, та ряд інших.

Зараз проглядається чітка тенденція зниження ейфорії у росіян, що виникла після приєднання Криму. Навіть запеклі прибічники анексії Криму, починають знімати рожеві окулярі, відчуваючи зменшення грошей у власному гаманці. Це в свою чергу, є поштовхом прискорити процес повернення Криму до складу України. Адже, Крим – це Україна!

 

Леся, 27.01.2016 11:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини