Геннадій Москаль погрожує прикарпатським правосекторівцям?

Прикарпатські правосекторівці звернулися до правоохоронців із заявою із приводу отримання листа із електронної пошти голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

Т.в.о. начальника Головного управління 
Національної поліції в Івано-Франківській області.
В.Шкутову

Прокурору Івано-Франківської області
В.Братюку

Голові СБУ в Івано-Франківській області
П.Дідуху

Звернення

14 січня 2016 року на одну з публічних електронних скриньок Івано-Франківського обласного осередку НВР «Правий сектор» 4batdukpc@gmail.com на ряд інших електронних пошт обласних осередків надійшло повідомлення з електронної адреси, назва якої відповідає назві адреси офіційної електронної пошти голови Закарпатської ОДА Г.Москаля info@moskal.in.ua. В листі поступили звинувачення в «желанії обогатіться, розграбів послєднєє і ввергнуть страну в хаос» та погрозами «ми продолжим свою політіку относітєльно вашого двіженія і нє остановімся до тєх пор, пока ви нє будєтє «раздавлєни» та «…наша реакція на собитія в Мукачево будєт імєть сістєматічєскій характер».

На підставі останніх слів, на основі подій в Мукачево та Драгобраті, в яких було вбито та поранено добровольців «Правого сектору», що з національно-патріотичних мотивів брали участь в обороні української держави на Майдані 2013-14 р.р. та від московсько-терористичної агресії на Донбасі, вбачаємо ознаки порушення ст.129 п.2 Кримінального кодексу України: «1. Погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози, - карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років. 2. Те саме діяння, вчинене членом організованої групи або з мотивів расової, національної чи релігійної нетерпимості, - карається позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.»

Вимагаємо провести розслідування з приводу отриманих погроз, підтвердження чи спростування авторства вказаного листа від «організованої групи» Г.Москаля. У випадку підтвердження, притягнути до відповідальності порушників, оскільки зміст листа не може відповідати офіційному повідомленню представників органів державної влади.

Голова Ради ГО "Правий сектор - Прикарпаття" А.Подільський

P.S. Жодні "залякування" щодо репресії не змусять "Правий сектор" відійти від своїх принципів та боротьби! З нами Бог та український народ, і не важливо, хто проти нас!

 

Леся, 15.01.2016 20:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини