Путін направив Гризлова у Київ рятувати Росію - політик

Російський Президент Володимир Путін зрозумів, що без виконання Мінську-2 ніхто санкції у липні скасовувати проти РФ не буде. Ключик від зняття санкцій проти РФ знаходиться в кабінеті Президента Петра Порошенка, на Банковій,11.

Про це говорить прикарпатський політик Юрій Романюк.

«Варіантів подальшого блефування, тиску, шантажу, нехтування, підкупу, залякування, погроз і війни вже не спрацьовує, і не дає жодних довгоочікуваних результатів Кремлю. Путін усвідомив, що він 100% - ПРОГРАВ! Програв остаточно!» - пише Романюк у Фейсбуці.

За його словами, єдине питання, з яким Борис Гризлов прибув до Києва, це визначитися з переліком і масштабом російських політичних, економічних, військових, територіальних і моральних втрат РФ в Україні? На скільки вдасться Кремлю виторгувати у Києва компроміси та поступки, на фоні претензій України на повернення собі назад Криму, Донбасу, вступу до НАТО, вступу в ЄС, ціни на газ та транзит, Конституційних змін, федералізації України, визнання маріонеткових маргінальних режимів бандитів РФ у ЛуганДонії, повернення полонених, тощо, каже Романюк.

«Путін готовий до переговорів і "компромісів", але лише на ті "компроміси", як їх розуміє і нав’язує лише він, намагаючись вчергове обдурити Європу через Україну!  Для України найважливіше зараз тягнути час, не коритися, не здатися і не піддатися на тиск і шантаж, підкуп і залякування. Києву не конче таки вже повертати собі назад Донбас, без попереднього обговорення питання неминучої репарації від РФ за нанесені збитки на Донбасі та через анексію Криму, за умови підписання юридично зобов’язуючого договору компенсації Україні завданих збитків, під гарантії Заходу, з передбаченням розгляду можливих судових скарг у Європейських судах, а не в Москві. Умови і терміни беззастережного повернення Криму Україні до кінця 2016 року. Умови притягнення до кримінальної відповідальності в Росії всіх винних у злочинах в Криму та на Донбасі. Україна повинна виторговувати повернення Донбасу лише при умові гарантованого повернення Криму! В противному випадку, нам спішити немає куди. Нехай тоді працюють санкції проти Росії, ціна на нафту падає, криза в Росії знищує режим Путіна, а ми почекаємо! Час грає на Україну!», - каже Романюк.

 

Леся, 12.01.2016 15:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини