На нас не йдуть в атаку не тому, що ми пускаємо до себе Гризлова – депутат

Візит нового представника РФ у тристоронній контактній групі Борисла Гризлова цілком вписується у контекст добросусідських відносин України та Росії (є договір про дружбу та співробітництво між державами, який не розірваний).

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише нардеп Ігор Луценко.

За його словами, навіть якщо найближчим часом у Київ прилетить російський Президент Володимир Путін, то це буде відповідати подальшим діям українських офіційних осіб.

«Нас не перестають обстрілювати, нам не віддають наших полонених. На нас не йдуть в атаку не тому, що ми пускаємо до себе Гризлова, а тому, що у нас є все ще напівбоса і погано озброєна, але армія, котру ми успішно нищимо цим «перемир’ям». На нас не йдуть в атаку не тому, що ми пускаємо до себе Гризлова, а тому що їх армія розуміє – якщо піти в атаку, то ймовірні і втрати будуть високими», - пише Луценко.

Нагадаємо, на думку прикарпатського політика Юрія Романюка, Гризлов прибув до Києва не для того, аби зустрітися із представником України в тристоронній контактній групі Леонідом Кучмою. У нього було завдання зустрітися із людиною, яка реально щось вирішує. Тобто головна мета – зустріч із Президентом Петром Порошенко.

Романюк припускає, що Порошенко міг таки зустрітися із Гризловим після своєї поїздки до Тернополя.


Леся, 12.01.2016 08:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини