Черговий прокол: міський голова проігнорував прохання дати дозвіл на проведення виставки «На лінії вогню»

Як можна ставитись до мера, який не чує і не бачить волонтерів і учасників АТО..?

Всеукраїнський, соціальний проект покликаний відчути та зрозуміти "життя війни".. Волонтерами #‎АрміяSOSCanada запропоновано провести в нашому місті предметно документальну виставку "НА ЛІНІЇ ВОГНЮ", спільно з Спілкою Добровольців АТО.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав франківець, голова ГО «Допомога Захисникам Вітчизни «Хоробрі серця» Василь Андріїв.

«Що потрібно від міської влади.? Лише дозвіл на розміщення воєн.палатки на кілька днів в центрі міста..!

Вівторок 05.01.16 заходимо до очільника міста Руслан Марцінків, просимось на прийом до 5 хвилин, щоб розповісти суть проекта та його вагомість для суспільства.. про те, що можна провести ознайомлення містян, масштабні екскурсії молоді, людей, дітей з шкіл.. щоб кожен мав змогу побачити на власні очі експонати війни, відчути реальність яка відбувається в нашій країні.. торкнутись до представлених практично всіх елементів війни, в тому числі і докази російської агресії..

Будь який мер мав би всіляко допомагати та пишатись, що такий соціальний проект буде проходити саме в його місті, для його громади.. тим більше без жодної витраченої гривні з міського бюджету.. та його особистої...

Так ні.., пан мер #‎РусланМарцінків виходячи з теплого кабінета побачив у своїй приймальній депутата #‎Забудівника, місцевого#‎Перевізника, деяких приближених людей та злощасних АТОшніків і волонтерів... З скрипом не закриваючи кабінет приділив нам рівно 20 секунд... На початок нашої розповіді стосовно соц.проекту запитав.. що від мене потрібно.. не звертаючи увагу на фото виставки.. "Пишіть звернення.. подивимось... немаю часу.. вибачайте.. До по бачення...!"

Як так пане мер..? Ви маєте якісь людські цінності..? духовні.. моральні..?!
Вам громада Франківщини довірила своє життя, свій розвиток, своє майбутнє.. а ви крім бюджетних інтересів, розпилення бюджету, щось крім цього бачите..?
Невже так важко приділити 5 хвилин свого "дорогоцінного часу" для тих, хто на своїх плечах та своєю кров'ю зупинив ворога на порозі нашої країни..?!! Хто без привілеїв, зарплат та нагород пішов на захист неньки Украіни..! Важко вас зрозуміти п.#‎Марцінків..
Ми не будемо розказувати про ваші "заслуги" перед містом.. про байдужість до волонтерів та учасників АТО.. про провальне забезпечення пільг та земельних наділів вашими "людьми".. про не вирішені проблеми сімей загиблих та поранених, але.. наполегливо радимо брати приклад від ваших колег.. таких як голова обл.ради п.Олександр Сич який не тільки прийшов на збори Асоціації учасників АТО, але і надав ряд корисних порад, щодо діяльності спілки.. запросив до себе в кабінет керівників та запропонував всебічну підтримку та допомогу... так само, як і голова ОДА п.Гончарук, Олег Романович який ввічливо запропонував спільно вирішувати нагальні проблеми... чи ваш заступник п.#‎Кайда, який теж висловив свою підтримку та готовність всіляко сприяти вирішенню проблемних питань..

Так чому ж ви пане мер так нагло ігноруєте соц.заходи бійців АТО, волонтерів, міжнародну діаспору та зрештою всіх тих, хто підтримує українську армію в час війни..?! Невже вам важливіше годинами слухати тих хто має матеріальну цінність для вас..?! Хто є спонсором вашої влади..?

А якже ми.. прості українці..? Ті, які другий рік поспіль тримають на собі удар гібридної, проклятої війни...? Як нам з вами дальше жити..? 
Що необхідно зробити, що б ви почули нас..?
Чи з м'якого, царського крісла нас вже не чути», - написав Андріїв.

 

Леся, 06.01.2016 15:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини