Втратили страх чи зв’язок з реальністю!? – Правий сектор про надбавки Марцінківу і Сичу

Призначення голові Івано-Франківської міської ради Руслану Марцінківу та його заступникам і секретарю міської ради по 50% посадового окладу, а голові обласної ради Олександру Сичу 150% від посадового окладу, а також надання йому матеріальної допомогу для вирішення соціально-побутових питань і оздоровлення у розмірі середньомісячної заробітної плати, зважаючи на значне погіршення соціального становища українського народу, - є грубим порушенням морально-етичних норм представниками депутатського корпусу міської та обласної рад стосовно громади, яка делегувала їм владні повноваження.

Про це повідомляє прес-служба ІФ ОО НВР Правий сектор.

«Така зухвала та резонансна в інформаційному полі поведінка депутатів обласної ради, в свою чергу, мала на меті прикрити ще більшу аферу, а саме – прийняття програми охорони навколишнього природного середовища у розмірі (!) 2 млрд. 253 млн. гривень, що, за практикою «папєрєдніков», призначено для дерибану народних коштів «обранцями».

Ігнорування питання учасників АТО на цій сесії обласної ради з приводу створення відповідної депутатської комісії, зневага до, декларованих раніше цінностей Майдану, владною в області політичною силою, соціальні негаразди, а також воєнні події на сході України викликають виправдане обурення громади, яке може вилитись у акції громадянської непокори з плачевними наслідками для владоможців! 
Втратили страх чи зв’язок з реальністю!? Гнів народу та кара Божа спадуть на голови кривдників!

Українці, єднаймося для знищення режиму внутрішньої окупації, апетити і загроза якого щодня зростають!» - сказано у повідомленні прес-служби.

Леся, 26.12.2015 09:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини