Сич є банальним псевдопатріотом – громадський активіст

Голова Івано-Франківської обласної ради є банальним псевдопатріотом.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав громадський активіст Тарас Демянів.

«Ось і відкрилася правда про те, ким є насправді Олександр Сич. Як виявилось він є банальним "псевдопатріотом" з ярко вираженим синдромом чиновника. Всі його попередні вислови на тему війни, допомоги бійцям АТО та захисту місцевою владою інтересів громади виявились банальним чиновницьким популізмом.
Як тільки Сич сів в крісло голови, так зразу скинув свою лицемірну маску та показав свою продажну чиновницьку натуру. Звісно він не один там такий. А всі разом вони і будуть вирішувати та лобіювати питання олігархів та високопосадовців за готівкові гонорари»,
- написав громадський активіст.

За його словами, такі висновки можна зробити судячи з останньої сесії обласної ради. Де питання контролю якості газу, фінансування природоохоронних заходів та створення спеціалізованої комісії з допомоги бійцям АТО стали не актуальними перед невідкладним над важливим питанням заробітної плати Олександра Сича.

«Неможна так з інтересами народу, а особливо з інтересами учасників АТО. Прийде час і прийдеться відповідати за свої слова та вчинки перед тією ж громадою. Ну і не сподівайтеся пане Олександре, що Ваші "палкі" пусті слова прикрашені патріотичними гаслами, які ви промовляли з балкону ОДА знову подіють на людей. Вже тепер ні. Ви вже визначились. Ви по іншу сторону барикад.
А громада якщо і дальше буде мовчки хавати, таки і дальше буде сидіти біля розбитого корита. Бо вона заслуговує на те, що собі обирає»,
- каже громадський активіст. 

Леся, 26.12.2015 09:02



Вибір редакції

Найпопулярніші новини