У Франківську в скандал між перевізниками втягнули нардепа

Підприємці, які співпрацюють із перевізником Володимиром Соханом звинувачують нардепа Юрія Солов’я у тому, що він начебто лобіював близької до себе фірми-перевізника «Станіслав-Транс».

Підприємці кажуть, Сохан попри інформаційну кампанію, спрямовано проти нього, зумів виграти конкурс і тоді начебто нардеп звернувся до ГПУ та контролюючих органів з вимогою перевірити Володимира Сохана.

Нардеп Юрій Соловей спростовує інформацію, каже, інтереси жодних фірм не відстоював, у жодні органи не звертався. Оприлюднену інформацію вважає наклепом.

«За інформацією громадських діячів, депутатів міськради ПП Сохан В.І. якому міська влада віддала на обслуговування близько 100 автомобільних маршрутів мав в своєму штаті 9 водіїв та ухилявся від сплати податків на суму понад 2 млн гривень. Зрозуміло, що просто так цей підприємець працювати не міг. За моєю інформацією кришували і продовжують його кришувати певні чини СБУ та діючий депутат міськради. Не відвертяться», - написав на своїй сторінці у Фейсбуці нардеп.

Леся, 22.12.2015 11:57



Вибір редакції

Найпопулярніші новини