На Прикарпатті дороги ремонтує фірма, яка не має ні техніки, ні людського ресурсу?

Мешканці краю нарікають на неякісний ремонт дороги, кажуть, що і фірма-підрядник біла вибрана дуже дивно – бо не має ні техніки, ні людського ресурсу, проте може мати відношення до народного депутата Юрія Соловя.

Про це пишуть у спільноті Єдина Громада Косівщини.

«Про ремонт дороги на ділянці Город (поворот до Бабина) - Буківць (межа з Верховинським районом).
Хоча це ремонтом наразі назвати неможливо, це швидше схоже на симуляцію роботи.
Що ж,трохи історії: на тендері весь наш участок виграла франківська фірма Шлях Буд Лім в лиці Ростислава Мокловича. Фірма,яка не має ні техніки( два трактори і каток), ні людського ресурсу виконувати такого об"єму роботи. Зате мали ліцензію і всі документи що "все в них є". Ціну на тендері занизили на 55 млн., тому вони виграли,а ми всі маємо мінінгіт на голову. Бо по перше з такою заниженою ціною дуже важко знайти субпідрядчика,а по-друге морози не за горами. Якщо на першому участку, де працює на субпідряді облавтодор, роботи рухаються,то тут тільки десь тиждень назад підписали субпідряд. Потім пригнали фрезувальну машину( певне для імітації роботи)...бо, подивіться на фото,якщо подерти трошки називається фрезування,то який ж то буде ремонт за 20 млн?! А вчора,коли вже декілька днів підрядчика "тормошили", приїхала технікка....2 штуки і без працівників. Там біля будинку видно. На завтра,чи післязавтра(бо дуже вже пан Ростислав бреше та тікає), викликали генпідрядника разом з всіма документами на комітет громад Косівського району»,
- пишуть у спільноті.

Окрім того, люди відзначають, директор «Шляхбуд-Лім» не хоче приїжджати на зустріч із громадою. Всі питання намагається вирішити через брата народного депутата.

 «Сьогодні (вірніше, вже вчора) пробував протягом цілого дня домовитись з директором ТОВ"Шляхбуд-Лім" Ростиславом Мокловичем про його приїзд до Соколівки на зустріч з громадою. Він тягнув з відповіддю аж до вечора, коли дав слухавку, як він відрекомендував, своєму помічнику Роману, з котрим я биту годину пробував знайти порозуміння, але марно. Хлопці дуже вже не хочуть їхати до гуцулів у гості та хвалитись своїми успіхами. Довелось дзвонити до нач. САДу Василя Буджака та просити втрутитись, щоб не провокувати людей на чергові акції. Він пообіцяв вирішити питання з приїздом, ще й пообіцяв, що сам з задоволенням приїде. Як виявилось, Роман від "Шляхбуд-Лім" - це брат нардепа Соловея. Працює по 18 годин на добу на харитативних засадах. Очевидно, один брат допомагає іншому здійснювати ефективний контроль за підрядником, так би мовити, зсередини. Ну а те, що сам Роман Соловей балотується в облраду на дільниці Яблунів-Стопчатів, просто випадковий збіг обставин. Чого тільки в житті не буває», - пишуть у спільноті.

Леся, 07.10.2015 06:57



Вибір редакції

Найпопулярніші новини