Журналістка родом із Прикарпаття напряму ретранслює російську пропаганду?

Журналістка родом із Прикарпаття Настя Станко вважає, що немає сенсу говорити про тероризм на території так званих «ДНР» та «ЛНР». За її словами, тероризм – це те, що відбулося в Росії.

«Настя Станко тепер вже напряму ретранслює російську пропаганду: і шо то не терористи, і шо то люди відділитись хотіли, ну ті буряти, кадирівці і інші солдати РФ просто відділитись хотіли. На Донбасі. У чужій країні. Видно для людей, котрі ходять на подібні лекції Насті ця логіка - норм.

Шо на те хочу сказати: була би в нас диктатура, всім відомо де би Станко зараз знаходилась зі своєю пропагандою від рускага міра, але тут демократія, тому такі корисні ідіоти гебні можуть їздити по країні і пробувати легазізувати терів. Те саме роблять Арестовичі-Монтяни та КО, і давно. А оскільки у нас демократія, то я маю право докласти максимум зусиль, шоб викинути цю дурепу з інформаційного простору наших людей. По своїм можливостям. Звісно, вони мінімальні, але які є», - написав на своїй сторінці у Фейсбуці Богдан Карпенко.

За його словами, ноги зради в інфополі ростуть з Москви, люди, які на ній сидять, поступово переключаються на інформаційні ресурси, які під зовнішнім патріотичним виглядом несуть гебнівську пропаганду.

«Тому українці, котрі делегують власне право аналізу подібним інформаційним ресурсам, самі з часом стають безкоштовними ретрансляторами гебні і роблять те, що гебні потрібно у конкретний момент. Як ше за два роки того не зрозуміли, то я їм не лікар. Головне - не дати вірусу розповсюджуватись. Так шо і ваша свідома позиція по блокуванні корисних ідіотів ВВХ, шановні читачі, буде дуже доречною», - пише Карпенко.

Леся, 13.12.2015 20:43



Вибір редакції

Найпопулярніші новини