Бойовики передислоковують військову техніку, в Криму сідають літаки із десантом - боєць

Ситуація в зоні розкручується все більше і більше. Хоч обстріли злегка і притихли і носять більше відволікаючий характер, розвідці вдалося виявити приховане переміщення, передислокацію і концентрацію техніки бойовиків ДНР в безпосередній близькості від лінії розмежування.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав боєць Віталій Клим.

Таким чином в районі Тельманове ближче до Гранітного, Новотроїцького, Червоноармійського були зафіксовані близько 14 артилерійських установок на буксирі, САУ, "Півонії", 24 основних бойових танків, 100 одиниць невизначеної бронетехніки і 30 вантажівок. Таке ж відбувається і на території ЛНР.

«За цю добу під Чонгар раша перекинула до батальйону спецназівців і техніку. Видано двотижневі пайки. У напрямку Бахчисарай - Сімферополь - Чонгар відзначено посилене пересування ББМ, вантажівок і паливозаправників / ТЗ /. В аеропортах Бельбек і Сімферополь за добу прибуло 5 ІЛ-76 з десантури.

Серед наших пацанів втрати, під Авдіївкою .... Один боєць 200м, 3-оє – 300-і. Вічна пам'ять Герою! І ще ... пацани, будьте дуже уважні! По зоні бігають кілька ДРГ, основним завданням яких є викрадення людей, переважно дітей і наших воїнів», - каже Клим.

Леся, 03.12.2015 06:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини