Подробиці страшного ДТП в районі аеропорту

27 листопада о 22:25 год. водій, 1979 р.н., житель одного з околишніх сіл, керуючи автомобілем "Мерседес-Бенц", рухаючись по вул. Коновальця у м. Івано-Франківську, в напрямку с. Черніїв, Тисменецького району, допустив зіткнення з автомобілем "Опель-Кадет", під керуванням водія 1992 р.н., жителя обласного центру, який рухався по своїй смузі руху в попутному напрямку.

В результаті ДТП на місці події загинули: водій автомобіля "Опель-Кадет", пасажири 1996 р.н., 1989 р.н., та пасажир автомобіля "Мерседес-Бенц" 1970 р.н., усі жителі м. Івано-Франківськ. Пасажири автомобіля "Опель-Кадет" 1985 р.н., з тілесними ушкодженнями у вигляді ЗЧМТ, забій головного мозку, перелом обох гомілок, доставлений в ОКЛ м.Івано-Франківська; малолітній 2014 р.н., з політравмою, доставлений в обласну дитячу клінічну лікарню. Водій автомобіля "Мерседес-Бенц", за висновком проведеного медосвідчення перебував за кермом у нетверезому стані.

Наразі водія затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. За цим фактом правоохоронцями розпочато кримінальне провадження.

Леся, 28.11.2015 13:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини