На Киву наїхала фармакологічна мафія, бо він хоче, щоби кодеїновмісні таблетки продавали за рецептом

Один з найпопулярніших наркотиків у школярів - "крокодил" (дезоморфін). Дуже легко виготовляється з кодеїновмісних таблеток, які реалізуються без рецепту.

Собівартість дози - менше 50 гривень. Підсідають з другої-третьої дози. Людина, яка ґрунтовно на "крокодилі" помирає в середньому за рік.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав Дмитро Корчинский, лідер організації «Братство».

«Ілля Кива, який нещодавно очолив поліцейський департамент по боротьбі з наркотою, попросив міністерство охорони здоров'я та деякі інші інстанції впровадити продаж кодеїновмісних препаратів лише за рецептами.

Він наштовхнувся на опір лобістів фармацевтичних компаній, які не хочуть втрачати прибутки. Ті проплатили кампанію дискредитації Киви. Ближчим часом, на плюсах, в "секретних матеріалах", вийде брудна агітка проти нього.

Тому, якщо хочете підзаробити на обмазуванні ближнього лайном, звертайтеся до фармацевтичних кампаній. За Киву вони заплатять.

Лише варто пам'ятати, що Бог - веселий і сміється над нами. Не здивуюся, якщо дехто з керівників і журналістів плюсів і фармацевтичних лобістів, незабаром із жахом помітять що руки їхніх дітей починають гнити віт вживання "крокодилу", виготовлення й розповсюдження якого, вони хочуть полегшити. Наші гріхи вбивають нас і наших нащадків», - написав Корчинський.

Леся, 20.11.2015 14:45



Вибір редакції

Найпопулярніші новини