В Івано-Франківську працюватиме Центр допомоги учасникам АТО

Під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка, за участю представників профільних департаментів ОДА, моніторингової місії ОБСЄ, волонтерських та громадської організацій, а також учасників антитерористичної операції відбулося засідання обласного координаційного комітету допомоги пораненим під час АТО.

Як зауважив Ігор Пасічняк, в області розпочинає роботу Центр допомоги учасникам антитерористичної операції.

«Обласною державною адміністрацією визначено перелік державних службовців, які відповідатимуть за координацію роботи в Центрі, – наголосив управлінець. – Переважна більшість із них  уже працювали у координаційному комітеті допомоги пораненим.  Наразі триває формування нової команди волонтерського складу Центру».

Ігор Пасічняк також розповів про концепцію роботи новоствореної структури. Окрім того, посадовець повідомив про те, що засідання обласного координаційного комітету допомоги пораненим під час АТО відтепер відбуватимуться один раз на місяць (останній четвер місяця). Під час засідання підбиватимуть підсумки роботи у Центрі та звітуватимуть про напрацювання.

Координатор інформаційного центру учасників АТО та їх сімей Володимир Веркалець поділився напрацюваннями  громадських організацій, які допомагають бійцям антитерористичної операції у Запоріжжі та Дніпропетровську, та зауважив, що досвід, отриманий під час засідань координаційного комітету, стане добротним фундаментом у роботі Центру допомоги учасникам АТО.

Леся, 20.11.2015 08:58



Вибір редакції

Найпопулярніші новини