Троє податківців Івано-Франківщини разом з Гарматою повернулися із зони АТО

Протягом останнього тижня до Івано-Франківська із зони проведення антитерористичної операції повернулося четверо працівників фіскальних органів області. Податкові міліціонери спецпідрозділу «Фантом» здійснювали контроль за переміщенням осіб та протидіяли незаконному перевезенню товарів через умовний кордон вздовж лінії зіткнення у межах Донецької та Луганської областей, повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

Як зазначила начальник ГУ ДФС в області Ірина Столярик, наші податкові міліціонери, які  добровільно виявили бажання служити в АТО та з гідністю виконують свій конституційний обов’язок, є гордістю фіскальної служби Прикарпаття. Своїм патріотичним ставленням та відданістю державі вони дають приклад усім працівникам фіскальної служби, а набутий досвід в таких нелегких умовах праці, стане корисним в подальшій роботі.

За словами прикарпатського «фантомівця» Дмитра Гармати, який прибув до Івано-Франківська сьогодні, на виконання завдань у складі мобільних груп з іншими підрозділами податківці щодня здійснювали  перевірки вантажів, виявляли та фіксували порушення. Неодноразово виявляли та вилучали з обігу чорнову готівку, контрабандну підакцизну продукцію та продукти харчування.

Дмитро Гармата відзначив безкомпромісну позицію та патріотичну налаштованість службовців, з якими довелося працювати у зоні АТО, чітку координацію дій між різними державними службами та їх оперативну взаємодію.

При цьому, службовець із справді українським прізвищем Гармата висловив сподівання на мирне врегулювання  ситуації, яка склалась на Сході України та зазначив, що, у разі необхідності, він і його колеги готові повернутися на Схід України і з честю виконувати поставлені завдання задля економічної безпеки країни.

Як повідомили в фіскальній службі, з початку проведення антитерористичної операції на сході країни несли службу 20 працівників оперативних підрозділів органів ДФС в Івано-Франківській області. На сьогодні у зоні АТО перебуває 8 прикарпатських «фантомівців». 

Леся, 08.10.2015 17:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини