Обмовка російських пропагандистів в черговий раз підтверджує участь Російської Федерації у військових діях на Донбасі

Завдяки обмовці російських пропагандистів, бажаючих  швидко продемонструвати новину про знищення українського безпілотника, у черговий раз викрито факти поставок Російською Федерацією сучасного озброєння і техніки терористам “ДНР” та участі російських військових у збройному протистоянні на Донбасі.

Зокрема, у останніх зведеннях бойовиків відмічено, що із застосуванням ПВО нещодавно в Донецьку збитий безпілотний літальний апарат Збройних сил України. При цьому, фотодоказів збитого безпілотника не представлено.

Натомість, пред'явлені фото частин від ракети, які, по даним джерела, впали в Куйбишевському районі міста. Додаткові фотознімки ракети, яка впала на території Донецького металургійного заводу, з'явилися у мережі.

Відповідно до висновку військових експертів, залишки зображеної на фотознімках ракети відповідають ракеті типу 9M330 до зенітно-ракетного комплексу “Тор” (індекс ГРАУ — 9К330), яка виготовляється у Російській Федерації. Крім того, експерти стверджують, що російські військовослужбовці самостійно управляють даним комплексом, не допускаючи до нього інших осіб.

 

Леся, 08.10.2015 10:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини