Якщо Порошенко вірить, що народ проковтне «мирні домовленості», він помиляється – нардеп

Виявляється особливий статус для Донецької та Луганської областей – це не найгірше. Україна має намір ще й прийняти спеціальне законодавство для бойовиків, які можуть приймати участь у виборах.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав нардеп Віктор Балога.

«Нам здавалося, що найгірше в домовленостях по Україні - це особливий статус Донбасу і амністія для бойовиків.

Але виявилося, що все набагато серйозніше. Що це і вибори за спеціальним законом, який знову змусять прийняти у ВР, і недоторканість для всіх бандитів, які підуть в депутати. Але найцікавіше, що контроль над кордоном повернуть лише після цих виборів.

У мене виникає питання - хіба ми можемо проковтнути голосування на непідконтрольних територіях ніби то за українським законом? Які партії приймуть участь у цих виборах? Російські, чи сепаратистські? ЛДПР, "Народний фронт Новоросії", чи "Единая Россия"?

Якщо кордон нам не віддають до виборів, то це мабуть означає, що його повернуть лише тим, хто переможе на Донбасі? Тим більше, до того часу у них уже має бути особливий статус, про який говорять у Франції і Німеччині, за який уже проголосувала ВР, але наявність якого постійно заперечує Президент», - написав Балога.

«Але, якщо Президент вірить, що народ це проковтне, то це величезна помилка. Минулого разу, коли потрібно було відволікти увагу від "ширки" з "Опоблоком" і зрадницького голосування за Конституцію, під Верховною Радою вибухнула граната.

Цікаво, що має вибухнути зараз, щоб змусити людей не говорити про імунітет для бойовиків, про вибори, про особливий статус і про те, що ми у цій державі більше нічого не вирішуємо?» - написав Балога.

Леся, 03.10.2015 11:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини