Анушкевичус підтвердив, що братиме участь у виборах мера

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус заявив, що братиме участь у виборах 25 жовтня у якості кандидата на посаду міського голови.

«Дане рішення далося мені непросто, але воно виважене, осмислене і остаточне. Насамперед, спонукала до нього непроста ситуація, яка склалася в Україні, та намагання деяких політиків на хвилі людського незадоволення розхитати ситуацію і під гаслами кардинальних змін прийти до влади на місцях. Повірте, працюватимуть такі політики не на громаду, а в інтересах кланів, які вкладають в них величезні кошти, щоб потім ці кошти повернути і примножити», - каже Анушкевичус.

Окрім того, за його словами, все, що робиться у місті – це не здобутки якихось окремих осіб чи партій, а усієї команди.

«Всі ці роки мною не керували партійні боси, за моїми плечима не стояло жодного олігарха, а стояли лише ви, мешканці міста. Я завжди був разом з громадою, не тільки під час святкувань, але й під час стихійних лих та епідемій. Разом ми пережили події часів Революції Гідності, стояли поруч на Майдані в Івано-Франківську і в Києві.
За ці роки я здобув величезний управлінський досвід, володію ситуацією в усіх галузях міста. Разом зі мною працює та йде на вибори команда досвідчених професіоналів та молодих креативних людей.
Сьогодні, коли навколо так багато ненависті та злоби, місту, як ніколи, потрібна стабільність, прогнозованість, злагода та перспектива розвитку.
Йду на вибори з Україною в серці, з любов'ю до рідного міста. Вірю у вашу мудрість, розум і виваженість, вірю в Бога та перемогу України!»
- каже Анушкевичус. 

Леся, 29.09.2015 14:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини