Зі списків «Укропу» вигнали колишнього регіонала

Напередодні громада Івано-Франківщини жваво почала обговорювати появу в команді політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Миколи Кучернюка. Він мав намір балотуватися в депутати до Івано-Франківської міської ради. Однак, як виявився, у минулому був членом СДПУ(о) та Партії Розвитку України.

Про це пишуть на сторінці УКРОП Франківщини.

«А враховуючи те, що однією з ключових програмних засад УКРОПу є зміна правил в українській політиці, Івано-Франківська міська організація не включила Кучернюка до свого виборчого списку.
Ми хочемо, щоб політики в Києві і на місцях були чесними, відкритими і відповідальними. Ми також закликаємо всі інші демократичні сили очиститись від регіоналів і їх посібників. Особливо це стосується президентської партії БПП «Солідарність» , яка мала би бути прикладом для інших. 
Дякуємо нашим прихильникам за вчасно надану інформацію. Ми готові до співпраці і надалі. Нагадуємо, що списки кандидатів від УКРОПу до місцевих рад є відкритими і доступними. Тож кожен може висловити підтримку тому чи іншому кандидату, а також надати будь-яку інформацію»,
- відзначають у партії. 

Леся, 29.09.2015 07:06



Вибір редакції

Найпопулярніші новини