Громадський активіст провів аналогії між Межигір’ям Януковича і Буковелем Шевченка

Громадський активіст Роман Реведжук закликає підтримати у мери Івано-Франківська, бо хоче з’їздити на екскурсію до «Буковеля», як свого часу українці їздили на екскурсію до Межигір’я Віктора Януковича.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Я ніколи не був на Буковелі, не тому що я надто бідний і не можу собі цього дозволити, а тому, що там все дуже з пафосом і цінова політика не відповідає рівню обслуговування - це я говорю словами моїх друзів з Польщі котрі раз поїхали і кажуть востаннє.

Невеличкий екскурс в історію. 
Всі пригадаємо не так давно події в Межигір’ї, коли Янукович все награбоване зібрав і звалив в Росію, потім те що лишилося, розграбували, а будівлі стали здобиччу екскурсоводів. Вже друга річниця скоро після втечі "Легітимного", а туристичний бізнес процвітає, думаю кожен хто проходив по Майдані, в сторону Європейської площі, звернув увагу на мінівен з банером на якому фото резиденції, та воділа котрий з рупором стоїть і видає кожних 3 хвилини: "Екскурсия по Мижыгорье".

А тепер порівняльний екскурс в майбутню історію.
В Сан-Франківську як і в усій Україні скоро пройдуть вибори, прикарпатцям активно вбивають в підсвідомість політтехнологи одного з кандидатів, вассала олігарха Коломойського О. Шевченка, що мовляв навіть не дивіться по інших сторонах, у Вас є один кандидат і він вже є мером, просто треба відбути всю процедуру. Ну це як родився і мама з татом назвали Сашком, але треба по християнському звичаю, піти в церкву й похрестити - також процедура.
Отже дивлячись вперед, Олександр Шевченко буде мером і через 2 роки місцева революція, стихія нашого народу, всі кричать, б’ють в баки, а потім хтось скаже "а резиденція Буковель". Відповідно Шевченко вже втік в Женеву, а те що лишилося, розкрадають представники самооборони, свободи та всіх інших хто з шевронами "укроп". 
Тим часом в самому Івано-Франківську, місцеві таксисти зайнявши увесь паркінг біля універмагу "Прикарпаття" ходять з рупором по черзі і через кожні 3 хвилини викрикують: "Екскурсія по Буковелю". Трохи далі біля Ратуші, стоять колишні ГАІшики, а тепер вже бізнесмени, влаштувавши ярмарок та виставку привезених цінностей з "резиденції Буковель". Час від часу як на тих, так на інших відбуваються нальоти вокзальних маршрутчиків озброєних лижними палицями та сніговими кульками. Віджавши трохи грошей котрі перекриють вдоволеність неконкурентноздатності, повертаються на попереднє місце дислокації вокзал, куди час від часу приходять туристи з сіл.

Довготривалих наїздів немає, адже ефективно працює "Моя Нова Поліція" надаючи медичну допомогу постраждалим.

Я так розумію, що тепер я ворог у всіх партій, адже розуміючи увесь процес того що буде, я заагітував для Шевченка навіть електорат з районних центрів та сіл. На виборах буде багато потасовок, адже жителі сіл та райцентрів будуть обурені чому нема відкріпних талонів, аби й вони могли проголосувати.

Підсумовуюючи своє бачення, хочу просити Вас дорогі прикарпатці "Голосуйте ЗА Шевченка" бо я і багато моїх друзів, хочемо поїхати на екскурсію в Буковель!» - написав Реведжук. 

Леся, 22.09.2015 10:46



Вибір редакції

Найпопулярніші новини