Порошенко має намір купити телеканал News One та «112» канал - політик

Президент Петро Порошенко має намір придбати два телеканали.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав УКРОПівець Геннадій Корбан.

«За моєю інформацією, на ринку мас-медіа почалася посилена концентрація активів у переддень місцевих виборів. Розкрию секрет: в даним момент олігарх Порошенко завершує переговори з придбання телеканалу News One у представників Миколи Азарова, а також телеканалу «112» - у представників Захарченко. Від імені олігарха Порошенко всі переговори веде його завгосп Березенко. Питання - звідки гроші?» - написав Корбан.

За його словами, останнім часом Порошенко скаржився на труднощі в оперативній діяльності Липецької фабрики. Джерелом також навряд чи є держбюджет, оскільки там - діра. Щоб вирішити цю проблему Порошенко призначив емісарів, завдання яких знайти гроші на вибори.

«Першим котел наповнює Олександр Клименко. Власне, раніше він вже спонсорував вибори Березенка в Чернігові, виділивши на це близько 5-6 млн доларів. Другий котел передвиборної каси підкидає депутат Антон Герасимов. ЗМІ вже написали про те, що він як у ковбасній крамниці продає місцеві організації БПП - то в Маріуполі і в інших прифронтових зонах. Він і раніше займався цим, продаючи округу на торішніх виборах до Верховної Ради в Донецькій, Луганській областях. За кожен округ він брав по півтора мільйона доларів з представників Опозиційного блоку.

Ну і за третій котел відповідальний Павелко, депутат від БПП, голова бюджетного комітету Ради і давній соратник пана Вілкула. Хто не знає, Павелко де-факто продав всі комісії і всі округи в Дніпропетровській області - знову ж Вілкулу.

Таким чином це чудовисько на глиняних ногах БПП робить фандрейзинг серед колишніх регіоналів і регіональних емігрантів.

Якщо припустити, що навесні відбудуться позачергові парламентські вибори, Петру Олексійовичу точно доведеться звернутися за допомогою до більш серйозного олігархові - цього разу федерального масштабу - Володимира Путіна. Але для цього його змусять закласти липецкий Рошен», - написав Корбан.

Леся, 15.09.2015 16:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини