В надрах українського суспільства зріє Четверта Революція – колишній віце-прем’єр

Три національні революції періоду Незалежності - 1989-1991 рр., 2004-2005 рр., 2013-2014 рр. - залишилися незавершеними. Ціль, яку ставила перед собою кожна із них - національна, реально суверенна, заможна, впорядкована і соціально та національно справедлива держава - жодного разу так і не була досягнута.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише колишній віцн-премєр Олександр Сич.

«Причина одна й та ж - кожного разу кліка політичних аферистів, що осідлала революційний гребінь, йшла на компроміс із представниками владного клану й перебирала від нього схеми пограбування держави і народу. В надрах українського суспільства зріє Четверта Революція. Чинний владний режим це усвідомлює. Але замість того, аби ліквідовувати причини народного невдоволення - засилля корупції, дрімучої бюрократії, кричущу соціальну несправедливість, розгнуздану діяльність московської п'ятої колони - він натомість намагається нейтралізувати потенційне революційне ядро - добровольчі батальйони і опозиційні націоналістичні сили.

Для того, аби зберегти владне становище, партії-політичні банкрути НФ та БПП ладні навіть добровільно змиритися із реваншем та піти на союз із ПР-Опоблоком! Вихід - в єднанні здорових національних сил. Бо по одинці новітнє НКВД винищить усіх, а головне - знищить перспективу національної державності», - пише Сич.

Леся, 14.09.2015 09:56



Вибір редакції

Найпопулярніші новини