Морпіха виводять із зони АТО за «довгий язик»

Морський піхотинець Тарас Чмут говорить про те, що керівництво вики водить його із зони АТО та сектору «М».

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Командування батальйону, в обличчі підполковника Баранченка С.Ю. вирішило здихатися невгодного матроса Тараса Чмута і виводять мене із Зони АТО та Сектора М. Причина яка озвучена між офіцерами батальйону - "за довгий язик" та Фейсбук.

Офіційно це звучить так - за новим штатом батальйону, мене, за наказом комбата (тобто без погодження зі мною) переводять на "вищу" посаду старшого матроса діловода Аналітичного відділу батальйону в місто Миколаїв», - говорить Чмут.

За його словами, сектор «М» він має покинути вже сьогодні.

«Що маємо на практиці? Командування батальйону та бригади боїться того, що не може контролювати інформацію від мене - вони не можуть заборонити мені критикувати їх, піднімати проблеми забезпечення, підготовки, та, що більш цікаво, ймовірні корупційні схеми.

Комбат навіть не захотів поговорити віч-на-віч. Будь який компроміс чи адекватний діалог з ним теж не вийшов. Чому? Напевно, бо я не готовий перед ним вислужуватися, "приклонятися" перед цілим підполковником та покірно, опустивши голову, жити у тому болоті яке він робить з цього батальйону.

Як до стрільця і матроса у моїх командира відділення, взводу та роти немає жодних зауважень. За мною жодних зальотів, я готовий виконувати будь-яке бойове завдання, неодноразово просив перевести мене в Широкіно, однак, замісь цього мене виводять в тил, в той час як куча аватарів, абсолютно не вмотивованих і не готових до війни людей лишаються тут.

Я намагався і намагаюся бути об'єктивним, не нашкодити ВМС та морській піхоті виносячи бруд, однак, всьому є межа. І ви, панове "Доцент" та "Оскар", цю межу зараз перетинаєте», - написав Чмут.

Леся, 10.09.2015 06:55



Вибір редакції

Найпопулярніші новини