У дитячій лікарні чергував п’яний реаніматолог. Справу можуть зам’яти – франківчанка

Дитяча лікарня на Чорновола опинилася в центрі скандалу. Виявилось, що лікар-реаніматолог перебував на чергуванні у нетверезому стані.

Про це повідомляє Olga Polevaya.

Жінка разом із сином потрапили у лікарню із дагнозом пневмонія. Хлопчичку необхідна була термінова допомога. Він втрачав свідомість і змушений був пересуватися виключно із нашатирним спиртом під носом.

Проте у лікарні хлопчику допомогли не відразу. Виявилося, що реаніматолог – п’яний. Замінити його на зміні просто ніким.

«На даний момент Цибочка Юрій лікар реаніматолог міської дитячої лікарні по вулиці Чорновола годину не пускає мене до дитини в реанімацію, знаходячись в абсолютно невміняємому стані алкогольного сп'яніння», - написала Olga Polevaya.

На пораду франківців жінка викликала правоохоронців. Їх до лікарня одразу не пропустили. Можливо, реаніматолога приводили до тями. Разом з тим, освідчення все ж вдалося провести.

«Виявили 1,47 проміле»,- написала жінка.

Цікаво, що головний лікар просив не піднімати скандал і не ламати кар’єру 50-літньому реаніматологу.

Окрім того, Olga Polevaya переживає, що справу із реаніматологом можуть зам’яти, оскільки, як їй уже повідомили, покійна мати Цибенка працювала в міліції.

У цій всій історії найбільше шкода дитини. Поки лікарі намагалися врятувати від ганьби п’яного колегу, дитина не могла отримати кваліфіковану медичну допомогу.

Леся, 08.09.2015 06:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини