Громадський активіст порадив Гончаруку звернути увагу на бездіяльність міського голови

Громадський активіст Тарас Демянів звернувся до міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса. Нагадує, що він уже давно отримав доручення розчистити русло річки Млинівки, проте його ігнорує.

«Я відкрито звертаюся до мера Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса: - Вам ще наприкінці жовтня минулого року губернатором було дано доручення щодо виявлення та ліквідації джерел забруднення дренажної системи і проведення розчистки русла річки Млинівка в районі вулиці Набережна. Яке ви просто проігнорували. Вами та вашими підлеглими за рік часу не зроблено нічого. Води Млинівки й надалі несуть отруту в річку Бистриця Солотвинська. На відкриття острову кохання на міському озері було знайдено немалі кошти, а для ліквідації джерела забруднення навіть не зроблено жодних потуг. Ви не виконуєте прямих вказівок губернатора та своїх посадових обов'язків. Ваша бездіяльність вбиває нас та наших дітей. Ви вважаєте себе гідним керівником міста?
Скільки ще ми будемо слухати Ваші пусті обіцянки?
Громадо треба гуртуватися та боротися з даним фактично явищем екологічної катастрофи.
Отож запрошую небайдужих мешканців міста зібратися в середу о 19:00 на нижньому паркувальному майданчику біля "Парк-готелю" для обговорення шляхів вирішення даної проблеми.
А пану Гончаруку раджу звернути увагу на бездіяльність В. Анушкевичуса та повне ігнорування даних йому вказівок»,
- написав на своїй сторінці у Фейсбуці Демянів.

 

Леся, 17.08.2015 08:02



Вибір редакції

Найпопулярніші новини