Мобілізаційні заходи не повинні призвести до зупинки виробництва на промислових підприємствах міста - Анушкевичус

Сьогодні міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус зустрівся з представниками дорадчої ради великих підприємств при виконавчому комітеті. Говорили про деякі аспекти співпраці великих підприємств-виробників з Державною фіскальною службою.

«Ситуація з продовольчою компанією «Екопродукт» сильно насторожила керівників великих підприємств, тому сьогодні є сенс поговорити про співпрацю міської влади, податкової інспекції та бізнесу. Сьогодні Івано-Франківську є чим пишатись і в плані економічних показників, і в плані інвестицій, і в плані надходжень до бюджету.
Я вважаю, що компроміс можна знайти в будь-якому випадку. Компроміс не можна знайти лише зі смертю. Не треба забувати, що сьогодні в країні іде війна і не варто розхитувати наш спільний човен. Як показує історія, війну виграють саме ті країни, які демонструють внутрішню солідарність та консолідацію суспільства, в яких «човен» не розхитують зсередини»,
- написав на своїй сторінці у Фейсбуці Анушкевичус.

В рамках засідання дорадчої ради відбувся діалог керівників великих підприємств міста Івано-Франківська з міським військовим комісаром Ігорем Сорокопудом.

«Йшлося про мобілізаційні заходи та залучення фахівців, техніки промислових підприємств міста в рамках мобілізації. Співпраця в цьому напрямку теж має бути, але мобілізаційні заходи не повинні призвести до зупинки виробництва на промислових підприємствах міста», - відзначив міський голова.

Леся, 03.08.2015 17:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини