З Порошенком і Яценюком при владі війна не закінчиться ніколи – нардеп

Народний депутат Володимир Парасюк розкритикував заяви Президента Петра Порошенка, секретаря РНБО Олександра Турчинова та прем’єра Арсенія Яценюка про те, якщо буде вторгнення Росії, буде введено воєнний стан. За його словами, Росія уже дано вторглася на територію України.

Про це Парасюк написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Люди, ви на якій планеті живете? Ще рік тому регулярні війська Росії зайшли на нашу землю, а ви цього не бачите? Іловайський котел - це і була агресія і повномаштабне вторгнення "братського сусіда". Чи ви чекаєте, коли російська авіація буде бомбити з повітря наші міста, а біля Одеси будуть плавати кораблі з трикоролами? Тоді ви що скажете?

Вже зараз ми маємо цивільно-військові адміністрації, мобілізацію, відвід всіх спецпідрозділів МВС і Нацгвардії. Це по-вашому АТО? Ні, це війна і триває вона вже більше року, а не години як дехто заявляв, йдучи на вибори.

Треба називати речі своїми іменами і ідейно вести країну до перемоги, а не робити порожніх заяв. Але про яку ідейність іде мова? Ви ж шулєри і махінатори. Сьогодні - Слава Україні, а завтра потиск руки з вбивцею-путіним.

Де санкції проти Росії? А їх немає. В нас з нею все добре. І те, що це країна-агресор - то так, для електорату. Саме так, ви для них не нація, ви для них - електорат. Трохи білблордів, трохи телебачення і маємо 5 років "щастя".

А тим часом в Росію літають літаки, ми качаємо звідти газ і нафту, маємо торгівельні відносини. В расєюшке повсюди продаються цукерки з написом "Рошен". І як свідчать останні новини: сепаратистам з лнр/днр вони також добре смакують.

Ось це ми після Майдану навибирались. Боже, пробач за нашу несвідомість.

P.S. Відразу даю відповідь Андрію, який щойно спитав мене, коли закінчиться війна? Відповідаю: З порошенком і яценюком ніколи. Бо це їм вигідно», - написав Парасюк.

 

Леся, 14.08.2015 14:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини