На Прикарпатті планують акцію протесту «Ні газу по 7,20!»

11 серпня відбулося засідання Ради ГО "МАЙДАН" Богородчанського району, на якій було обговорено питання непосильної ціни за газ для населення. Було вирішено зібрати Загальні збори "МАЙДАНу" на наступний вівторок, після яких провести акцію протесту "НІ газу по 7,20!" з метою привернення уваги громадськості до даної проблеми.

Про це повідомляють у спільноті Євромайдан Богородчани.

«Також вчора у приміщенні районної державної адміністрації відбулося засідання Волонтерського центру за участю першого заступника голови РДА Ростислава Заремби. 
Було обговорено організаційні питання благодійної акції «Прапорець у кожному домі», яка буде проведена до Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України. Жителі всіх населених пунктів району матимуть можливість придбати і вивісити на своєму обійсті прапорець як вияв гордості за приналежність до українського народу. Всі виручені від продажу прапорців кошти будуть спрямовані на потреби солдатів-вихідців з Богородчанського району. 
Також було запропоновано розпочати збір продуктів для солдатів, котрі зараз перебувають у зоні проведення антитерористичної операції. Так як наприкінці місяця буде здійснена поїздка на Схід з метою доставки продуктових наборів і засобів гігієни близько півсотні воїнам. Було вирішено звернутися за допомогою у зборі продуктів до сільських та селищних рад», -
відзначено у повідомленні.

 

Леся, 12.08.2015 10:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини