Є доцільність переведення в Долину правоохоронців із інших районів – Віконський

Сьогодні, 7 серпня відбулась зустріч активістів громадських організацій Долинського району із керівництвом обласної прокуратури та обласного управління МВС. Анонсованих у попередній статті керівників усіх трьох силових відомств на зустрічі не було. Зі сторони СБУ взагалі не було представника. 

Про це пишуть у спільноті Євромайда Долина.

«Громадські діячі в черговий раз розповіли про незадовільні дії районних силових структур по розслідуванню резонансних кримінальних справ. 
На що заступник прокурора області Руслан Гнідан повідомив, що кілька справ, які раніше були закриті Долинською прокуратурою витребувані до обласної прокуратури і ними вже будуть займатись їхні фахівці. 
Заступник начальника обласного управління МВС Василь Віконський вислухав інформацію про роботу своїх долинських колег і висловив думку про доцільність переведення до Долини працівників міліції з інших районів. 
Загалом зустріч пройшла досить конструктивно, однак громадські активісти знову наголосили, що їх цікавить не процес, а результат. Довіра до правоохоронних структур буде відновлено тільки тоді, коли злочинці, які зухвало порушували Закон, будуть покарані»,
- пишуть у спільноті.


Леся, 07.08.2015 15:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини