Прикарпатські активісти пікетували прокуратуру

Активісти: "Майдану", "Самооборони", "Автомайдану", "Народного контролю" 5 серпня нанесли візит ввічливості в Івано-Франківську обласну прокуратуру, щоб висловити своє незадоволення роботою даної структури. Оскільки запити та звернення від активістів, стосовно порушених кримінальних проваджень залишаються просто на папері.

Про це пишуть у спільноті Євромайдан Долина.

«Активісти вимагали проведення розслідування по всіх зверненнях. Тому було прийняте рішення створити робочу групу з активістів та працівників прокуратури по розгляду звернень. В п’ятницю 7 серпня о 11 годині відбудеться спільне засідання, де буде запрошений начальник обласного РВ УМВС, а також начальник СБУ області, з метою звіту перед громадою про хід слідчих дій в Долинському районі по питаннях: підробки підписів, хід виконання рішень апеляційного суду стосовно звільнення з посади головного лікаря Вигодської лікарні, розкриття кримінальних справ в районі, ну і звичайно люди хочуть почути про слідчі дії кримінальних порушень Ігоря Тимочка.
Також активістів цікавили, з якого по який період планується провести реформу прокуратури, щоб люди нарешті побачили нові незаангажовані обличчя. На що отримали відповідь від Володимира Тараваніна, що реформа повинна відбутись з 15 серпня по грудень .
Будемо сподіватись, що ця реформа принесе справді якісні зміни в роботі по боротьбі з корупцією в нашій державі»,
- пишуть у спільноті.

 

 

Леся, 06.08.2015 08:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини