Саакашвілі назвав прикарпатського прокурора недалеким розумником

Голова Одеської ОДА Михаїл Саакашвілі розкритикував слова Івано-Франківського обласного прокурора Ігоря Настяка, який розкритикував призначення на посаду головного міліціонера Одеської області іноземця, який навіть не знає законів країни. Окрім того, Настяк відзначив, що Саакашвілі влаштував прокуратурі області публічну «порку», і в цей час прокурор просто мовчав. Настяк каже, що з ним би так ніхто не поводився.

За словами самого Саакашвілі, зараз Україна живе у пост-майданівській країні і губернатор повинен радитися не із прокуратурою, а із народом. Також голова Одеської ОДА поцікавився чи багато на Прикарпатті таких недалеких розумників.

«Шановна генеральна прокуратура, і багато ще у вас в прокуратурі таких недалеких "розумників"? І після цього вони будуть морочити голову, що загальний нагляд відмінений та одночасно кічитись, що губернатор радиться з ними з будь-якого приводу», - написав на своїй сторінці у Фейсбуці Саакашвілі.

Нагадаємо, кілька днів тому Саакашвілі влаштував прокуратурі області розгром. Особливо дісталося заступники прокурора Тетяні Горностаєвій. Кажуть, що вона є дочкою Генпрокурора Віктора Шокіна.

Разом з тим, нещодавно в Одесі колишній віце-премєр Олександр Сич завив, що ще рано оцінювати роботу Саакашвілі, наразі він приймає якісь рішення, щоби сподобатися публіці.

Леся, 21.06.2015 10:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини