У «Самопомочі» пояснили, чому вони хочуть, щоби політична реклама була заборонена

«Самопоміч» пропонує заборонити політичну рекламу. Політики мають рекламуватися проведеними або заблокованими рішеннями. Коли в них не буде можливості накупити біг-бордів та телероликів, залишиться єдиний шанс стати відомим виборцям - разом з ними вирішувати важливі суспільні проблеми. Знайомитися на мітингах, в судах, під час громадських слухань та дискусій. Або попрощатися з шансами бути обраними.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав народний депутат Єгор Соболєв.

За його словами, заборона реклами зробить неможливим утворення політпроектів за пару місяців до виборів. Робота на довгострокову репутацію стане єдиною можливою стратегією для кожної партії.

«Звісно, досвідчені маніпулятори "електоратом" намагатимуться ще більше підкуповувати телеканали - щоб їх показували в новинах та то-шоу. Але далеко не всіх ведучих та журналістів можна купити. А ті телеканали, що продаватимуть новини чи ток-шоу, швидше втрачатимуть глядачів, а значить, сенс такої корупції. Дякуємо світлим головам з Інституту медіа-права, які розробили законопроект на наше прохання. У вересні почнемо боротьбу за ухвалення. Буде великий супротив», - говорить Соболєв. 

Леся, 06.08.2015 19:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини