Лузери піаряться на поліції - нардеп

Вже місяць, як лузери від влади то в Києві, то на Закарпатті, то у Харкові піаряться на новій поліції.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав нардеп Віктор Балога.

«Чому лузери? Бо усі ці "Пріуси", фуражки і селфі виглядають смішно на фоні інфляції, падіння промислового виробництва, девальвації національної валюти, тотального зубожіння людей і переддефолтного стану. Таке враження, що ми живемо в умовній Норвегії, де все настільки добре, що залишилося лише поліцію пересадити на електромобілі і роздати всім школярам по планшету.

В нашій ситуації доречним був би піар на відкритті нових підприємств, на запуску нових ліній виробництва, на зміцненні гривні, на зустрічах у Борисполі бортів з зарубіжними інвесторами. Такий піар мені подобається. Але, вибачте, коли усі, кому не лінь, уже місяць топчуться на єдиній мікрореформі, то це повна неадекватність. А якщо згадати, що це - це єдине видиме досягнення влади за більше, ніж рік роботи (не рахуючи узурпаторські закони), то стає взагалі невесело.

Я не агітую проти нової поліції. Я просто кажу, що коли пацієнт серйозно хворий, йому потрібно ставити крапельницю, а не вести до перукаря. Бо якщо цього не зробити, йому вже буде байдуже, з якою зачіскою лежати в труні», - написав нардеп.

Леся, 01.08.2015 09:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини