Українські військові не хочуть відвойовувати Донецьк і Луганськ – Бузак

Я спілкуюся з десятками бійцем АТО, так от 90% пацанів не хочуть йти відвойовувати Донецьк і Луганськ, не хочуть! Вони ненавидять цей край і всіх його мешканців, вони не розуміють за кого і за що там потрібно воювати.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці керівник проекту в «Херсонській правді» Тарас Бузак.

«Так, що б ворог не прийшов сюди, це правда, за це вони і воюють, але не за звільнення Донецька та Луганська і тим більше не за похід на МаЦкву ... Люди добрі, опустіться на землю, подивіться навколо. Що ви побачите? Шабаш бидла, причому бидла, як люмпенів і так званої еліти», - написав Тарас Бузак.

За його словами, Україні потрібен мир! Бо тільки в мирній країні можна проводити реформи і боротися з корупцією.

«А подібна істерія тільки наближає і підштовхує Президента ввести ВС, а тоді ... Коротше говорить про реформи та боротьби з корупцією просто буде нереально ... Можу ще багато чого написати, але зупиняюся ...

По Херсону кабріолети їздять з донецькими номерами, а ви пропонуєте гнати наших пацанів звільняти Донбас. На смерть пропонуєте гнати, заради щастя людей, які українські прапори зривали і топтали ... Ні, досить уже!!! А хочете воювати, то у військкомати, беріть зброю і вперед-звільняйте Донбас», - написав Тарас Бузак.

Леся, 26.07.2015 10:58



Вибір редакції

Найпопулярніші новини