Заступниця Саакашвілі, родом із Росії, не знає з ким воює Україна

Голова Одеської ОДА Михаїл Саакашвілі призначив своєю заступницею росіянку Марію Гайдар, вона навіть має намір отримати українське громадянство і працювати на благо братнього народу.

Проте вона так і не зуміла відповісти на питання: з ким воює Україна. Його вона вважає провокацією.

«А запитати у Марії Гайдар, з ким воює Україна - це провокація? Тобто, людина, яка претендує на посаду одного з чиновників крупного рангу, не може з себе витиснути відповідь , з ким воює Україна? А може з Марсом?» - пише на своїй сторінці у Фейсбуці політик Олесь Доній.

Не розуміють відповідей Гайдар і прикарпатські громадські активісти. Вони вважають, що така поведінка чиновниці вказує на те, що іноземці не збудують Україні державний суверенітет.

«Заступниця голови Одеської ОДА не змогла, чи не захотіла відповісти на запитання журналістів: " З ким воює Україна?". Це черговий раз підтверджує думку, що ніякі іноземці не збудують нам державний суверенітет. Мене дивує масове призначення іноземців у вищих ешелонах органів державної влади. Невже у нас не має молодих і креативних патріотів? Є , бо ми багатомільйонна нація, яка славиться своєю працелюбністю, патріотизмом розумом та винахідливістю», - написала на своїй сторінці у Фейсбуці громадський активіст Алла Шевченко.

 

Леся, 19.07.2015 11:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини