Ціною своєї репутації ми показали всій Україні, хто такий Порошенко – Філатов

Народний депутат Борис Філатов заявив, що «Укроп» навмисне вступив у конфронтацію із Президентом Петром Порошенком у Чернігові, щоби показати українцям із ким вони мають справу.

Про це нардеп написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Ціною своєї репутації ми показали всій Україні, хто такий Порошенко. І яка ціна камарильї, пролізла у владу на очікуваннях людей і крові патріотів. Але ми не боїмося "репутаційних" втрат. Ми взагалі нікого і нічого не боїмося. Ні Путіна, ні сєпарів, ні мусорів, ні ригів, ні прокуратури, а вже тим більше, смішного шоколадного короля», - написав Філатов.

Окрім того, він пообіцяв, що намети «Укропу» рісля виборів у Чернігові будуть стояти біля заводу «Рошен» у Вінниці.

«Ми, не приховуючи своїх облич, годували нещасних людей і йшли по під'їздах. Ми - партія вулиці. І ми будемо робити це і далі. Відразу після виборів продуктові намети будуть стояти у Вінниці біля фабрики "Рошен". Щоб падли, які заробляють мільярди, а платять своїм роботяга копійки, знали своє місце», - написав Філатов.

«Ми зламали жахливу машину брехні, зіткану з мінстеця і телевізійної картинки, депутатішок-перевертнів і продажних тварюк. Тільки заради цього Чернігів-205 повинен був відбутися», - написав нардеп.

Леся, 25.07.2015 20:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини