Режим Порошенка цілеспрямовано нищить інститут виборів - Доній

Все що  українцям потрібно знати про вибори у Чернігові, так це те, що «нова влада»  вкрала вибори як демократичну процедуру самовизначення.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав політик Олесь Доній.

«Формально, вибори Ви начебто маєте, більше того, Вам навіть здається,що там є конкуренція між кількома кандидатами чи політичними партіями. Насправді - «нова влада» вбила демократичну процедуру. Це – не виняток, не викривлення, ні, це-цілеспрямована політика «нової влади» (яку ми з Вами привели на Майдані у владні кабінети, до речі)», - пише Доній.

За його словами, ніхто навіть не чув про конкуренцію політичних програм чи поглядів. Всі лише знають про те, як Сергій Березенко та Геннадій Корбан змагаються у технологіях підкупу.

«Така реальність «нової влади». Вибори між грішми і великими грішми. І все –з «патріотичними» гаслами і «патріотичним» надривом в голосі обох олігархічних утворень. Аж до дискредитації терміну «патріотизм». На виборах можна ставити хрест за режиму Порошенко, бо режим Порошенка цілеспрямовано нищить інститут виборів. В політиці важитимуть не ідеї , а гроші. А для того, щоб влада була вічною(про що мріяв і Янукович), команда Порошенка монополізує фінанси. Хто має фінанси-той банкує на виборах. Більшість попередніх олігархів, які були за часів Януковича вже здалися Порошенкові, і мають з ним або політичні або економічні проекти. Коломойський ще дозволяє мати окремі інтереси від Порошенко. Тому створюється ілюзія змагабельності . Але це змагання не ідей, не програм, а змагання коштів, адмінресурсу і фальсифікацій. Змагання подібного з подібним. Населення «нова влада» цілеспрямовано робить бідним, бо в такому випадку їм легко маніпулювати. Бідне населення не спроможне думати про демократію, воно мріє про своє місце в черзі за гречкою. Посилення «громадянського суспільства» після Майдану це саме «громадянське суспільство» сильно переоцінило. Активізація після Майдану торкнулася лише кількох відсотків активних громадян. Для того,щоб їхня кількість не збільшувалася, а зменшувалася, «нова влада» і щемить дрібний і середній бізнес, а решту населення робить біднішими. Це те, до чого не допетрав (у силу своєї тупості) Янукович: що треба забирати не лише високоліквідні підприємства, а робити всіх біднішими-тоді не буде соціальної бази у протестних сил. Рештою-легко маніпулювати «зомбоящиком»(тому медіа-магнати в Україні під найпильнішою увагою Адміністрації Президента). Тож за нової влади Україна чітко йде по російському шляху-де є лише один олігарх Путін. У нас-скоро буде один олігарх Порошенко. А де ж тут демократія? А ніде. А де ж тут "громадянське суспільство"? А в черзі за гречкою. А де ж тут політична патріотична опозиція? А вона навіть не в силах встромитися у реальну боротьбу між двома олігархами. Є у Вас кошти-маєте право на політику , нема у Вас коштів-маєте право працювати на 5-му каналі, «Рошен», Ленінській кузні» , Міжнародному Інвестиційному Банку, корпорації «Богдан»(решту бізнесі Порошенка допишіть самі). Не в силах працювати-ставайте у чергу за гречкою. А вибори залишилися для «великих». От і все, що Вам слід знати про вибори у Чернігові.
P.S. Неприємно це читати? Ріже вухо і око? Мовчанка допомагає Порошенкові створити такий режим. Сьогодні у Вас вкрали право на вибори,завтра крастимуть право думати самостійно. Не хочете бачити,що режим Порошенка мавпує режим в Росії? Тоді яка Ви Європа? Мала Росія. Малоросія», - написав Доній.

Леся, 25.07.2015 20:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини