«Опозиційному блоку» приємно, що на Прикарпатті є люди, які виступають за правду

Конфлікт в обласній організації «Опозиційного блоку» продовжується. Керівник організації Назар Федик заявив про те, що він не губив печатку організації і звинуватив Василя Чуднова у провокації.

Про це він написав у спільноті «Франківчани».

«У відповідь на безпідставні звинувачення у мій адрес відповідально заявляю про те, що все сказане п.Чудновим є брехнею і провокацією, свідоцтво та печатка обласної організації "ОБ" знаходяться в мене до сих пір і ніколи не втрачались та не губились, у жодні домовленості з п.Чудновим та будь з ким іншим я не вступав. Регіональні збори партії не проводились, тому мені б було дуже цікаво дізнатись прізвище керівника Організаційного департаменту Центрального апарату партії, який був присутній на зборах, яких не було ), та яке чомусь забув вказати п.Чуднов.
Стосовно п.Романюка хочу повідомити, що ще не мав нагоди з ним познайомитись, тому не можу мати "близьких та теплих відносин", як стверджує п.Чуднов. Хоча приємно, що в нас ще є люди, які виступають за правду, навіть якщо це є ворожа для них партія.
Щодо підлих дій Чуднова, вважаю, що людина, яка займається провокативними діями в середині партії та обманює своїх же співпартійців не має морального права йти на вибори та знаходитись в українському політикумі взагалі. Зустрінемося в суді, пане Василю»,
- написав Федик.

Леся, 21.07.2015 10:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини