Через Стрий пройшла колона бронетехніки (ФОТО+ВІДЕО)

Через Стрий пройшла колона бронетехніки.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав Yurij Levickij

«Не подумайте, що я десь на сході України. Так це не зона АТО. Це все відбувається за послідній тиждень в мому місті Стрий, Львівської області. Хтось до біса може пояснити, що відбувається. Тільки не потрібно мені тут розповідати що шукають десятьох чоловік з Правого Сектора. І в зв’язку з цим підняли ціле військо, якого нам так не вистачає на сході нашої держави.
Подивіться на техніку, вся з іголочки. Мундири на солдатах новенькі, навіть складки не розійшлись. Вся зброя розчехлена і приведена в бойову готовність. І це все повторюю в нашому місті Стрий. По місту їздить бронетехніка, яка начебто заблукала !!! Перепрошую ,об’їздну дорогу в Стрию може пропустити хіба неповносправний . Можливо нас хочуть залякати своєю міццю якісь зелені чоловічки. 
До речі про них. Доболі знайома ситуація відбувалась в Криму, минулого року. Але повернемось на Захід. Солдати без розпізнавальних знаків, техніка без конкретних бортових номерів, тобто не ідентифікується. Від солдатів при розмовах чуємо тільки істєнно русскую рєчь і ругань. При фотографуванні на вас можуть навести карабін і передьоргнути затвор. Ще чого доброго запустять чимось важким.
На нас, як журналістів ведеться тиск, щоб ми припинили висвітлювати події про наше місто, Захід, Закарпатську область в тому кольорі , в якому бачимо її МИ. Можливо, в нас все-таки починається КРИМ "2"??? Пора задуматись», - пише Yurij Levickij

 

Леся, 18.07.2015 15:03



Вибір редакції

Найпопулярніші новини