Заява Порошенка про можливе вторгнення Росії свідчить, що мінські угоди не діють – дипломат

Звертає на себе увагу, що усі висловлювання на підтримку вчорашніх змін до Конституції були шаблонними і ніби під копірку писаними. Все зводилось до того, що нічого страшного, норма Конституції відсилає до вже існуючого закону про особливості місцевого самоврядування, в тексті якого є усі необхідні запобіжники, а також, що ця зміна нічого по суті не змінює.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав дипломат Богдан Яременко.

«Ось і увесь темник. Далі найталановитіші коментатори лише додавали від себе емоцій. Приз за найкращу реалізацію цього темника - елегантна статуетка Хуйла - слід вручити Юрію Луценку, який приписав усім противникам цієї конкретної зміни до Конституції бажання іти в наступ на Донецьк і відразу ж відправив їх на фронт.
Маразм ситуації полягає в тому, що вже через кілька годин після однаковою мірою ідіотичного та категоричного запису у блозі Юрія Віталійовича, його партійний фюрер в інтерв'ю CNN заявив, що на нас чекає російське вторгнення. Чим, звісно, лише посилив враження, що увесь його мирний план з Мінськими домовленостями повна єрунда.
Владу можна привітати з тим, що вона "відкатала" хорового одурманювання власного народу.
Ось тільки народ у нас, на відміну від спікерів БПП, наркотики не вживає»,
- написав Богдан Яременко.

Леся, 17.07.2015 10:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини