Прикарпатські бізнесмени працюють на «ДНР» і «ЛНР»?

На адресу «Малакави» надійшла розповідь про підприємство, яке начебто працює на благо «республік». Текст розповіді наводимо повністю.

 «Коли ж ви всі, бл#ять, здохнете!»,– саме цими словами здійнявся натовп та організував ще один протест проти українських бізнесменів, які працюють на російських олігархів та фінансують бандформування ЛНР та ДНР.

Свідченням корумпованості прикарпатської влади є те, що на Івано-Франківщині й досі розвиває свою діяльність проросійська група бізнесменів, які вільно почувають себе на теренах нашого краю, попри неодноразові звернення до внутрішніх відомств та владних структур, що інтенсивно захищають ворожі формування.

Як і більшість ФСБ-шних справ компанія має українську назву «Галицькі аграрні інвестиції», що остаточно вводить наших людей в оману. Так, наприклад, «галицькі»– це назва місцевості, що є частиною західної України, «аграрні» – вид безпосередньо діяльності тіньової компанії, щодо «інвестицій», то ми це слово зустрінемо у будь-які доступні російські статті, адже більшість бізнесу російського цілеспрямовано вживають даний термін, щоб остаточно утвердитись на ринку. Саме безвихідне фінансове становище наших громадян призвило до того, що компанія «Галицькі аграрні інвестиції» зуміла скористатися довірою та горем кожного галичанина, щоб егоїстично та безсовісно користуватися нашим чорноземом, наживши на цього великі статки, й при цьому фінансувати сепаратистів на сході країни.

Так, 10 липня у відчаї мешканці галицького району розклеїли по цілому місту понад 1000 плакатів з надписом “Увага! Розшук! За фінансування ДНР…” Хоча насправді нікого шукати і не треба. Дана особа вільно пересувається вулицями міста та працює під чітким планом путінських олігархів, розвиваючи свої так звані «Інвестиції…», а ми й досі повинні сліпо довіряти пузатим чиновникам, що збагачуються на українському горі.

        Минулого року при розголошенні інформації у пресі та за допомогою натиску свідомих громадян («Правий сектор»), фірма «Галицькі аграрні інвестиції» розпочала швидку та масову допомогу нашим солдатам на фронті, а саме відправляли їм харчі, але досі немає жодних доказів про отримання цієї допомоги від воїнів АТО. Колективні заяви в міліцію, скарги у прокуратуру не дали жодного ефекту, що вкотре засвідчує фальшивість намірів цієї фірми, а може, просто закон про люстрацію не діє ще на Галичині?!

“Місто маленьке, ми фактично усі сусіди, - роповідає одна із жителів Галича - тому нам дуже добре видно, як розвивається одна із цих пропутінських сімей. Нещодавно, Іван купив новий чорний джип, Ярослава їздить з власним водієм на сірій іномарці.  Усі знають про їхню діяльність, але мало кому стає духу щось сказати. Родинні зв'язки у прокуратурі та СБУ - вирішують усе” – розповідає жителька.

Ще у 2014 році при розпалі АТО, ми не одноразово чули її розмови по телефону "с нашими" та нотування списку що потрібно. Вже розпочалась шоста хвиля мобілізації наших дітей та чоловіків забирають, а "директорів" російських фірм навіть не запрошують на медкомісію, адже військовий комісар переживає за свою посаду. Я вам скажу навіть більше, що ще 2014 році вони забули зібрати урожай... Просто декілька сотень гектарів урожаю пропало і не через державні проблеми чи їхні фінансові проблеми, збір урожаю виявився складною працею, а декілька тисяч тон зернових культур для фірми «Галицькі аграрні інвестиції», не є суттєвим прибутком. Хіба можна так халатно відноситися до землі та врожаю?!...

      Якось мені знайомі скинули відео в однокласниках, де бойовики передають палкий  “Привет Славе” та дякують "за поддержку наших", обіцяють, що скоро дійдуть до західної України і вони зустрінуться! Дане відео швидко видалили з мережі, думаю цьому посприяли їхні гроші та зв’язки, бо проста людина не зможе щось видалити з інтернету. У "королеви свиноферми" - (саме так її називають у наших округах) ростуть апетити, вона запустила свій обманний план не тільки у Галичі, але й по всій Івано-Франківській області."

     Не відомо, як це все закінчиться, адже при таких розкладах подій та бездіяльності влади – залишається тільки надіятись на себе. Люди, які відстоювали краще майбутнє для України на Євромайдані – це молоді хлопці, що гинуть зараз на фронті за наш спокійний сон. А співпраця з проросійською фірмою – така вдячність їм, чи просто наша необізнаність та байдужість? Настав час задуматись та назавжди визначити свої життєві пріоритети, дорогі співвітчизники, що для Вас важливіше: сліпо вірити та продаватися за кілька кілограм зерна чи краще розібратися у особах з якими маєте спільну справу.

Я, мати двох дітей, вільний журналіст, свідома громадянка України щиро вірю у те, що кожен з Вас хоче кращого майбутнього для себе та своїх дітей. Благаю кожного: будьте пильними не продавайтеся «за тридцять срібняків», не дозволяєте системі знову володіти Вами та обманювати Вас. Врешті-решт, розплющіть очі, подивіться як вони роблять бізнес та куди насправді ідуть ці так звані “Галицькі аграрні інвестиції”

З повагою до Вас та вірою у чесне майбутнє

Романенко Олена».

 



Леся, 16.07.2015 17:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини