Волонтер розповіла, як її із сім’єю у Закарпатті прийняли за терористів, які приїхали на допомогу Правому сектору

Волонтер Таїса Гайда розповіла про те, к її із чоловіком та дітьми прийняли за терористів, які приїхали в Закарпатську область, щоби допомогти Правому сектору і навіть брали пояснення про те, що вони роблять не в своїй рідній області.

Про це волонтер розповіла на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Вчора лив дощ і ми вирішили поїхати до місцевого аквапарту в містечку Тячів.
Виходимо через дві години а біля нашого авто: маски шоу. Весь тячевський райвідділок, навіть з броніками і одним автоматом на усіх. Вирішили, що ми з чоловіком та трьома дітьми - терористи , які прийшли виручати ПС. Міліціянти вперше в житті чули від нас про зелені волонтерські номера і про вказівку Авакова надавати такі номера добровольчим батальйонам. НУ ось і проінструктували їх за одно , яким чином такі авто перевіряти. 
Потім нас попросили в райвідділку дати пояснення , що ми ( громадяни України) робимо в Закарпатській області. Короче в райвідділок ми сходили, поки міліціянти телефонували в нашу чергову частину ДАІ та в міліцію , перевіряли наші данні. Після розмови з нашими вінницькими міліціянтами якось вони посумнішали та вибачаючись, відпустили нас з Богом»
, - написала Таїса Гайда. 

Леся, 14.07.2015 21:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини