Путінським силам не вдалося скористатися трагедією в Мукачевому – Балога

Висновки з трагедії в Мукачеві однозначно мають бути зроблені.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав нардеп Віктор Балога.

«Але, силовий блок потрібно серйозно задіяний для наступних завдань:

- завершення операції з ліквідації виробництва в області наркотиків;

- провести обшуки всюди, де є підозра щодо наявності зброї;

- примусово у підозрюваних осіб взяти на аналіз кров, щоб знати, хто чим дихає в прямому і переносному розумінні цього слова. Повірте, це дуже важливо для встановлення істини у справі;

- прикордонники добре знають, за ким закріплені стовпчики на "зеленці". Якщо керівництво Служби безпеки України прислухається до своєї ж розвідки і своїх же напрацювань, контрабанда буде зупинена. В тому числі – і нелегальна переправка в країни ЄС вихідців з Азії. Поки що системності в цьому напрямку я не бачу. Якщо і йде боротьба, то не з контрабандою, а між деякими представниками "Правого сектору" і депутатом Ланьо за право її "кришувати"», - написав нардеп.

Щодо операції в околицях села Лавки можу сказати наступне. Керівництво антитерористичного центру показало свою ефективність, гнучкість та оперативність, відзначає нардеп.

«Що там говорити – і силу теж показало.))) Коли тут літає стільки вертольотів, а на Сході немає жодного, складається враження, що хтось вирішив діяти за принципом «Лучше перебдеть, чем недобдеть».

Але, в цьому більше немає потреби. Операція біля села Лавки має завершитися за допомогою інструментів фільтрації, а не шляхом штурму. Тим більше, за інформацією місцевого населення, зброї, як і бійців, там уже немає.

Головне, що війна завершена. Головне, що ми не дали пропутінським силам скористатися ситуацією для втілення тих планів, які вони виношують щодо Закарпаття. Далі повинні бути зроблені висновки, а винні з обох сторін – притягнені до відповідальності», - відзначив Балога.

 

Леся, 13.07.2015 10:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини