Представники Правого сектору Прикарпаття вимагають негайно відкликати місцевих правоохоронців, які виїхали у Мукачеве

Представники місцевого Правого сектору оприлюднили заяву із приводу подій у Мукачевому.

Заява

Івано-Франківського обласного осередку Правого сектору з приводу подій 11-12 липня 2015 р. в м.Мукачево на Закарпатті
Вчора сотні бандитів регіонала Міхаіла Ланьо – на даний час депутата ВР України спільно з бандитами у погонах – спробували фізично знищити бійців "Правого сектору". В збройній сутичці загинули двоє бійців "Правого сектору", поранено – четверо (з них двоє – важко). Забравши вбитих та поранених, підрозділ потрапив у облогу бандитів.

Зі слів начальника УМВС в Івано-Франківській області В.Шкутова – на місце події в Закарпатті було відправлено працівників міліції з Прикарпаття «для охорони громадського порядку» та оголошено план «Перехват» в області. У зв’язку з цим пропонуємо В.Шкутову терміново публічно підтвердити або спростувати інформацію про перебування працівників Івано-Франківської міліції на місці конфлікту в Закарпатській області. У випадку підтвердження такого факту вимагаємо негайно відкликати працівників УМВС в Івано-Франківській області на місце їх дислокації! Вимагаємо скасувати план «Перехват» в області та зняти блокпости, оскільки наявність озброєної автоматами міліції може спровокувати непередбачувані дії з боку невизначеної кількості учасників бойових дій, які перебувають на ротації!

Керівництву УМВС в Івано-Франківській області пропонуємо звернутися до Міністерства Внутрішніх Справ України та особисто до міністра Авакова з рекомендацією негайно припинити силову операцію, спрямовану проти бійців Правого сектору в м.Мукачево Закарпатської області з метою попередити подальшу ескалацію конфлікту.

Вимагаємо негайно притягнути до відповідальності керівника злочинного угрупування народного депутата М.Ланьо та всіх винних у вбивстві патріотів.

На підставі фактів бездіяльності правоохоронців щодо протиправних дій кримінального авторитета Ланьо-«Блюка» (http://www.dosye.com.ua/…/kto-zamahnulsja-na-pravyi…/103946/) та співпраці працівників міліції із злочинним угрупуванням у конфлікті з бійцями Правого сектору, вимагаємо звільнення Арсена Авакова з посади Міністра МВС України.

У випадку ігнорування нашої заяви, залишаємо за собою право діяти відповідно до обставин! 
Не несемо відповідальності за можливі протиправні дії учасників бойових дій, провоковані злочинною поведінкою влади!

Звертаємося до всіх громадян не бути байдужими до долі українських патріотів, які ціною власного життя захищають майбутнє нашої держави. Учасників бойових дій, хто пліч-о-пліч стояв з нами в захисті України на фронті – закликаємо прийти на підмогу!

Закликаємо працівників правоохоронних органів відмовитись від виконання злочинних наказів, оскільки це ДІЙСНО несе загрозу українській державності – вашому майбутньому та майбутньому ваших дітей!

Досить боронити кримінально-олігархічний клан, що гнобить український народ!

На кону доля України і шанс на історичну перемогу!

На Камені Святого Петра збудуємо Україну в якій пануватиме Божа Правда!

Провід Івано-Франківської обласної організації Правий сектор

12.07.2015 р.Б.

Леся, 12.07.2015 13:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини