Події у Мукачевому: ДУК можуть визнати терористичною організацією

Зараз відбувається широкомасштабна маніпуляція з формуванням суспільної думки, щодо кривавих подій у м. Мукачево. Так окремі, офіційні особи у своїх заявах вже називають бійців Правого Сектора бандитами та кваліфікують збройне протистояння з контрабандистами, як теракт
що в подальшому може означати спробу політичного режиму визнати ДУК ПС терористичною організацією. Робиться все це не просто так.

Про це на своїй сторінці у Фейбуці написав Василь Андріїв, голова правління ГО«Допомога Захисникам Вітчизни «Хоробрі серця».

«Звичайно без чіткого розуміння ситуації, яка склалася, важко давати якусь об'єктивну оцінку хто винний в даному конфлікті і що було його передумовою...не кажучи вже про поспішні звинувачення...які зараз повсюдно лунають тільки на адресу бійців ПС...Не виключаю, що все це чітко спланована провокація окремих структур, в тому числі із зародком зсередини, спрямована на дискредитацію єдиного добровольчого корпусу.

Але вважаю за необхідне підкреслити, що саме ці хлопці одними з перших добровільно пішли воювати за нашу незалежність... завдяки їм війна не поширилася по всій країні...саме вони ризикуючи життям спільно з іншими добровольцями та ЗСУ зупинили ворога на сході України...

А тому, до вияснення всіх обставин інциденту та офіційного коментаря провідника ДУК ПС Дмитра Яроша, а також незалежного, та об'єктивного розслідування даної справи під контролем громадськості, прошу окремих осіб утриматись від будь якого роду звинувачень на адресу добровольчого батальйону...!

В кожного з нас є своя думка...своя точка зору на ці події...але ми не маємо морального права поливати брудом Захисників України не знаючи що насправді там відбулося», - написав Андріїв.

 

Леся, 12.07.2015 12:55



Вибір редакції

Найпопулярніші новини